Villarenovering

Villarenovering i storstäder - en lönsam investering

Planerar ni att genomföra en villarenovering? Med oss på DAS kulturrenovering som partner kan du känna dig trygg. Med många års erfarenhet i branschen har vi samlat på oss all relevant kunskap, likväl ett stort antal nöjda kunder. När det kommer till renoveringar i er villa tar vi på oss alla slags byggjobb, från mindre VVS-installationer till omfattande totalrenoveringar.

I storstadsområden som Stockholm är villarenoveringar dessutom en mycket lönsam investering. Prisnivån på en villa i närheten av storstaden har under det senaste decenniet skjutit i höjden, där det blir desto mer attraktivt i kombination med en renovering av exempelvis badrummet. 


Skräddarsydda renoveringar från golv till tak

Att renovera er villa med innebär att ge nytt liv till delar av eller hela hemmet. Vi förvandlar ert kök med moderna installationer och andra praktiska designlösningar. I badrummet kan vi skapa en avkopplande plats med högkvalitativa material och kakel- eller klinkersättning. 

Ni kanske vill förnya ert vardagsrum med trendig inredning eller nya fönster, som ger ett välkomnande, naturligt ljus?

För de som tycker om sin trädgård erbjuder vi altanrenoveringar, en perfekt plats för avkoppling och underhållning. Varje projekt är unikt. Just därför vill vi arbeta nära våra kunder för att säkerställa att deras vision blir verklighet, oavsett om det gäller en enkel uppfräschning eller en total omvandling av hela villan.

Villarenovering Stockholm

Våra tjänster - gällande villarenovering

Köksrenovering:
Installation av nya skåp och bänkskivor
Uppdatering av vitvaror och köksutrustning
Installation av nytt golv och kakel

Badrumsrenovering:
Installation av nya duschar/badkar
Byte av toalett och handfat
Kakelsättning och golvbeläggning

Sovrum:
Inbyggda garderober och förvaringslösningar
Byte av fönster för bättre isolering och ljusinsläpp

Renovering utomhus:
Altanbyggnation och utomhuskök
Trädgårdsdesign och landskapsarbete
Staket- och murbyggnad

Tillbyggnader och ombyggnader:
Byggande av nya rum eller utvidgning av befintliga

Takrenovering:
Byte eller reparation av takmaterial
Installation av nya takfönster

El och VVS:
Uppdatering av elsystem
Installation av nya värmesystem
Byte av rör och sanitetsinstallationer

Erfarenhet och expertis - Vi förverkligar ert drömhem

Vår erfarna personal består av kvalificerade hantverkare, designers och projektledare som alla är engagerade i ett kvalitativt hantverk. Genom att vara lyhörda för era visioner och mål, kan vi spegla personlig stil såväl som de praktiska funktioner ni har efterfrågat. Det ska tilläggas att vi har F-skattsedel och är ansvarsförsäkrade.

Inom just hantverkaryrket finns det ett betydande antal oseriösa aktörer, som lämnar projekt halvfärdiga eller levererar något helt annat än vad som har har kommit överens om. Tillsammans med oss kan du glömma dåliga erfarenheter av dessa krävande möten. 

Hör av dig för att få offert!

Anlita en trygg byggfirma för din villarenovering