Tjänster

Bygg och snickeri

Vi har duktiga hantverkare har bred erfarenhet från små arbeten till större projekt. Vi tar gärna ett helhetsansvar för hela renoveringsprojektet. Hantverkarna är kärnan i vår verksamhet och vi är stolta över det arbete de genomför varje dag. Vi är punktliga, noggranna och effektiva när vi genomför ett bygg- eller snickeriarbete. I vårt arbetslag finns även andra hantverksgrupper som kan behövas vid en lägenhetsrenovering. Om någon kompetens saknas har vi alltid tillgång till pålitliga underleverantörer som självklart även de är certifierade för sina respektive områden. Vi tar hand om kommunikation och arbetsplanering med dessa så att du slipper oroa dig. Projektet blir gjort på den tid som vi har utlovat.

snickare

Badrum och plattsättning

Vi bygger badrum , sätter upp kakel i köket och klinker och mycket annat. Vi vet vad som krävs för att nå ett bra slutresultat. Vi har självklart våtrumsbehörighet utfärdad av Byggkeramikrådet och stor erfarenhet av badrumsrenoveringar. Våra medarbetare uppdaterar ständigt sina kunskaper genom kurser anordnade av Byggkeramikrådet.

Måleri och tapetsering

Våra målare är effektiva, noggranna och servicemedvetna och behärskar alla former av målning, såväl inomhus som utomhus. Vi kan även hjälpa till med bredspackling av väggar, sätta tapeter och måleri av snickerier. Vi lyssnar på dig som kund och kan hjälpa till med färgval och annat om det skulle behövas. Vi kan måla fram dina drömmar!

målare

Golvläggning

Nya och fräscha golv är en viktig del av en lägenhetsrenovering. Vi lägger golv av alla slags material och ser till att du får just det utseende och den hållbarhet som krävs för att golvet ska tåla din vardag.

Köksrenovering

Ett snyggt och funktionellt kök är det många som drömmer om. Vi omsätter det i praktiken och ser till att göra köket till ett av bostadens trivsammaste rum. Efter att vi är klara med renoveringen kommer du att ha ett kök som det både går lätt att laga mat i och som familj och vänner gärna samlas och umgås i. Viktigt vid köksrenovering är att man arbetar noggrant för att ytorna ska bli hygieniska, utan skarvar där det kan gömma sig smuts och matrester. Vi hjälper dig gärna att välja material och stil om du är osäker på vad som kan passa hemma hos dig.

Övrigt

Vi erbjuder även tjänster som hyresgästanpassning, renovering och installation av tvättstugor samt ventilationsarbeten. Är du fastighetsägare och behöver hjälp även utvändigt så erbjuder vi allt från måleri, murning, fasadarbeten och takläggning till snöröjning, om- och tillbyggnad. Hör av dig till oss så berättar vi mer!

Ett heltäckande tjänsteutbud