Renovera lägenhet

En investering som kan löna sig stort

Planering är a och o när man ska genomföra en renovering av en lägenhet. Det är en stor investering som kan ge stora fördelar både trivselmässigt och ekonomiskt – så det gäller att tänka igenom alla aspekter redan innan man inleder arbetet.

Självklart är det viktigt att du anlitar certifierade hantverkare med rätt behörigheter. Vi är ett tryggt val som kan genomföra en renovering på rätt sätt från start till mål.

När vi renoverar en lägenhet så hjälper vi dig hela vägen – från det inledande idéstadiet till slutbesiktningen. Du får allt skriftligt: offert, orderbekräftelse, garantier. Vi gör dessutom ROT-avdraget direkt på fakturan i de fall det handlar om en hushållsnära renoveringstjänst.

hund i soffa

Viktigt att allt flyter så smidigt som möjligt

Under renoveringstiden så kommer ditt liv att påverkas – även om vi gör allt vi kan för att det ska flyta på så smidigt som möjligt. Inte minst när det handlar om badrum och kök så kan en renovering innebära en stor förändring och du kommer att behöva alternativa möjligheter under en period.

För att i så hög grad som möjligt undvika störningar i ditt vardagsliv så lägger vi upp ett schema som specificerar tid och tidsåtgång för alla de olika moment som ingår i en lägenhetsrenovering.

Många fördelar med en lägenhetsrenovering

Det finns stora fördelar med att låta oss renovera din lägenhet. Du får ett snyggare och mer funktionellt hem att bo och trivas i – det är förstås det viktigaste. Är ytskikten slitna i kök, badrum eller andra botadsrum så kan de få ett lyft som gör livet lättare att leva för dig och hela familjen. Det kommer att kännas fräscht och inbjudande och blir även mer lättstädat. En ändring av hela planlösningen kan också påverka din lägenhet på ett positivt sätt.

Den ekonomiska fördelen med att genomföra en lägenhetsrenovering är inte att förglömma. Inte minst på Stockholms heta bostadsmarknaden kan man höja lägenhetens värde väsentligt med en renovering. Inte minst ett nytt fräscht badrum eller ett modernt och trivsamt kök kan bli en investering på både kort och lång sikt.

Men det är givetvis en förutsättning att renoveringen genomförs på ett korrekt sätt av kompetenta hantverkare. Bor du i Stockholm och funderar på att renovera lägenheten? Hör av dig – anlitar du oss så kan du vara trygg i att arbetet utförs enligt konstens alla regler.

Vi levererar kvalitet genom hela renoveringen av din lägenhet!