Om oss

Vi levererar kvalitet hela vägen

DAS Kulturrenovering AB är en bygg- och renoveringsfirma som alltid levererar kvalitet hela vägen. Vi utför arbeten åt alla – privatpersoner, föreningar, företag och förvaltningsbolag och vi gör alltid jobbet till ett på förhand överenskommet pris med fulla garantier. Vi har F-skattsedel, är ansvarsförsäkrade samt har de behörigheter och certifikat som krävs.. ROT-avdraget på 30 procent för renoveringar gäller på alla våra hushållsnära tjänster – vi drar av direkt på fakturan.

Du får generösa garantier på arbetet vi utför och tack vare vår rejält tilltagna företagsförsäkring kan du känna dig trygg genom hela processen. Vi tar fullt ansvar för hela arbetet.

Vi har som mål att ständigt utveckla och utvärdera vår verksamhet och på det sättet uppnå en allt högre kvalitet. Vi tänker dessutom på miljön – vi ser alltid till att använda så miljövänliga och återvinningsbara produkter som möjligt.

Vi är lyhörda för kundens önskemål

Vi lyssnar alltid på kundens önskemål och viker inte för några utmaningar. Låt fantasin flöda, våra erfarna och välutbildade medarbetare kommer att göra sitt bästa för att bygga och renovera ditt drömhus eller drömlägenhet.

Bra service är i fokus för oss. Vi håller alltid våra tider och du kan alltid hålla kontakt med oss under arbetets gång om du undrar något eller vill ändra på något.

Vi ser alltid till att det är städat när vi är klara med arbetet. Vi forslar dessutom bort överblivet material enligt överenskommelse med kunden.

Vi tar ansvar för ditt byggprojekt från början till slut och slutför alltid arbetet i tid enligt budget. Vi följer branschens säkerhetsföreskrifter och har ett system för egenkontroll som garanterar en hög kvalitet på varje utfört uppdrag.

Kvalitativ renovering av din lägenhet eller villa