Renovera lägenhet Stockholm

Vi lyfter din lägenhet | 08-447 77 08

Tjänster

Bygg och snickeri

Vi har duktiga hantverkare har bred erfarenhet från små arbeten till bygge av färdiga hus. Vi tar gärna ett helhetsansvar för hela renoveringsprojektet. Hantverkarna är kärnan i vår verksamhet och vi är stolta över det arbete de genomför varje dag. Vi är punktliga, noggranna och effektiva när vi genomför ett bygg- eller snickeriarbete. I vårt arbetslag finns murare, putsare, snickare, takläggare, expertis på fönster och mycket mer. Listan över vad vi kan göra är lång.

snickare

Badrum och plattsättning

Vi bygger badrum , sätter upp kakel i köket och klinker och mycket annat. Vi vet vad som krävs för att nå ett bra slutresultat. Vi har självklart våtrumsbehörighet utfärdad av Byggkeramikrådet och stor erfarenhet av badrumsrenoveringar. Våra medarbetare uppdaterar ständigt sina kunskaper genom kurser anordnade av Byggkeramikrådet.

Vi uppfyller dessutom branschorganisationen PER:s regler som krävs för att behörigt våtrumsföretag. I och med detta blir vi varje år föremål för en kvalitetsöversyn.

Måleri och tapetsering

Våra målare är effektiva, noggranna och servicemedvetna och behärskar alla former av målning, såväl inomhus som utomhus. Vi kan även hjälpa till med bredspackling av väggar, sätta tapeter och måleri av snickerier. Vi lyssnar på dig som kund och kan hjälpa till med färgval och annat om det skulle behövas. Vi kan måla fram dina drömmar!

målare

Takomläggning

Inför en omläggning av ett tak så utför vi först en besiktning innan vi lämnar en offert. Vi gör hela takjobbet grundligt, inklusive montering av byggnadsställning och avfallshantering. Vi lägger tak av alla slag: tegel, plåt, papp. När vi är klara gör vi en ordentlig inspektion för att du ska blir nöjd och utfärdar ordentliga garantibevis.

Utemiljö/snöröjning

Nu är det vinter och snön behöver röjas. Vi utför både maskinell och manuell snöröjning samt takskottning. Kontakta oss för offert.

Dränering

Behöver du dränera en tomt inför ett bygge? Vi kan hjälpa dig med dränering som kommer att ge dig ett bra resultat, både kostnadseffektivt och tidsbesparande. Vi utför dränering åt både privatpersoner och företag.

Övriga tjänster

Trädgårdsdesign, utemiljö, golvvård, fasadrenovering, lokalvård, byte av fönster och dörrar. Inför ett renoveringsprojekt behöver du inte anlita fler firmor. Hör av dig till oss om du vill veta mer.

Vi levererar kvalitet genom hela renoveringen av din lägenhet!